Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2011 00:55 - Кредит за отличници
Автор: zaemodatel Категория: Бизнес   
Прочетен: 1380 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Отново чудесни кредити от ФИБАНК специално за отличниците. В периода 30 август - 30 септември всеки, който има ученик в българско държавно училище ще има право да изтегли кредит с 6 % фиксирана лихва, за първите 12 месеца. Което означава, че за първата година е повече от гарантирано, че вашата лихва няма да се повиши. Приятелите ни от ФИБАНК, знаят колко е трудно в началото за всеки нов първолак или ученик. Хиляди учебници, помагала, дрехи, обучки. Да не говорим за всекидневни джобни и пътни до училище. С есента идват и куп други разходи, които са непосилно за повечето домакинства и се налага тегленето на кредит и ние сме готови да ви помогнем в тази затруднена ситуация с нашата промоция. Сумата на кредита не може да надвишава 10 хиляди лева. Срока за издължаване е 5 години. Но при нормални условия, едни хиляда лева за една година могат да бъдат изплатени при нормални заплати. Така че вашия ученик да бъде подсигурен в началото с всичко необходимо. Разбира се толкова добра банка като ФИБАНК не изисква такса при разглеждане на документи. Отново никакви такси при предсрочно погасяване на кредита със собствени средства (не важи при покриване от друга банка).
Но като всеки кредит и тук има хватка, която трябва да се хване. Защо лихвата е фиксирана само първата година ? Защото при внимателно преглеждане на договора се вижда, че тя рязко се качва на десет процента - нарича се плаваща лихва, все неща, които трябва да знаете, когато ще теглите такав кредит. Моя съвет е да се възползвате от промоцията на фибанк за теглене на кредити само ако смятате да го върнете за срок от една година. Така едни 6 процента от хиляда лева са почти нищо. Като имате предвид и липсата на каквито и да било такси, тази сума би ви помогнала да заведете детето си на училище. При това заема се тегли изключително лесно, без никакви поръчители, само срещу лична карта и два часова проверка от страна на банковите служители.
До всички, които имат затруднения с пускането на детето си на училището, промоцията на кредити от Фибанк би ви спасила в този труден момет, с нужните минимум хиляда лева ( в прочем и при две хиляди отново е добре) Така че не се страхувайте, проверено е няма никакви проблеми.
Успех на всички ученици и спорна година в училище.
До родителите : Дано както вие се грижите за децата си и те да бъдат добре, те да ви зарадват с много шестици и хубави моменти през новата учебна година.



Тагове:   ученици кредити,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaemodatel
Категория: Бизнес
Прочетен: 77584
Постинги: 4
Коментари: 30
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031